Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega?

Met meer dan 900 medewerkers in meer dan 40 nationale en internationale vestigingen en een partnernetwerk in 50 landen, is de svt Group of Companies wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van de nieuwste brandbeveiligings-producten en -systemen voor passieve bouwkundige brandpreventie.

In Nederland wordt de svt groep vertegenwoordigd door svt Products BV, specialist in preventieve bouwkundige brandpreventie. Naast de verkoop van brandwerende producten staan we onze klanten bij met advies en trainingen op het gebied van brandwerende oplossingen.

Ter uitbreiding van ons team is svt Products op zoek naar invulling van de volgende full-time vacatures:


Accountmanager

Je eerste verantwoordelijkheid is het onderhouden van de relatie met onze bestaande klanten en het creëren van nieuwe verkoopkansen door uitbreiding van onze klantengroep. Daarnaast biedt je wanneer dat nodig is ondersteuning bij de overige activiteiten die spelen binnen de onderneming, zoals training en logistiek.

 

Medewerker back-office/sales

Je eerste verantwoordelijkheid is het bieden van administratieve en logistieke ondersteuning aan de afdeling sales. Daarnaast biedt je wanneer dat nodig is ondersteuning bij de overige activiteiten die spelen binnen de onderneming, zoals training en logistiek.

 

 

Heb je een commerciële instelling, affiniteit met bouwtechniek, ben je een teamspeler en heb je interesse voor passieve bouwkundige brandpreventie, of heb je al ervaring op dat gebied? Dan bieden wij je een dynamische baan met interessante doorgroeimogelijkheden. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar.


Meer weten? Bel met Nancy Kelder 06 52683068
Solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief en cv vòòr 27 april 2021 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.